Kesejahteraan Keluarga Bermula Dari Si Ibu...

Friday, 3 April 2015

Cinch Shake Shaklee

Kite perasan tau berat badan lepas bersalin nak ketiga ni payah nak turun
Even berat 53kg, tapi sebab kite comel 148cm je tak sesuai rasanya berat tu
Infact compared dengan berat zaman anak dara 46kg-----> 53kg
Oh my fatttt  7kg!!
BMI 24.2 (normal) satu takuk je lagi nak jadi slightly overweight.
Huhu ngeriii

BMI Range Chart

Tukang urut waktu pantang sambil mengurut sambil tazkirah
"Awak ni ada potensi nak gemuk ni...."
Tak macam yang first dan second turun laju & tak payah berusaha sangat
Ke...metabolisma tak tinggi cam dulu-dulu??

Nuh kalau peluk kaki kite suka beno mencubit peha
Abu Anas pun kalau tengah menyusu baby cubit2 je tepi perut
Oh myyy..... memang kena buat sesuatu
Ada tak sesuatu yang boleh buat kita kurus sambil tak sekat selera makan kita??

Dulu Dipandang Sepi Sekarang Tercari-cari
==============================
Sebab perasan boleh kurus selama-lamanya saya lebih suka cuba set kecantikan dan set menyusu Shaklee
Sekarang kena beralih dan cuba sendiri produk ni..
Sebab produk ni memang khusus untuk weight management
Ada 3 perisa Chocolate, Vanilla dan Latte

Kandungan Cinch
============
  • Setiap hidangan Chinch Shake Mix Shaklee anda akan dapat:
      - 24gm protein - beri rasa kenyang dan rasa cukup puas hati
      - 24 jenis vitamin dan mineral penting -mengandungi lebih 35% Nilai Harian
      - 6gm serat larut
  • Mengandungi LEUCINE - nutrisi penting untuk orang yang ingin kuruskan badan
  • Indeks Glisemik yang rendah - 22, jadi hidangan Chinch sesuai untuk penghidap 
       kencing manis
  • Dengan campuran ESP - campuran Eksklusif protein dipertingkatkan oleh LEUCINE
  • LEUCINE dalam Chinch Shaklee memelihara otot semasa menurunkan berat badan
  • TAK PERLU RISAU - Chinch Shaklee kawal kandungan gula normal
  • Chinch Shaklee - memberi tenaga kepada orang yang berdiet
  • Soya Bebas GMO
  • Tiada perasa tiruan, warna atau pemanis

Bagaimana Cinch Membantu Program Kurus Anda
=====================================
  • Formulanya mengekalkan jisim otot tanpa lemak
  • Berat anda turun KERANA kehilangan lemak BUKAN dengan JISIM OTOT sekali
  • DIPERKASA DENGAN LEUCINE
  • Chinch Shaklee mengawal rasa lapar
  • Memberi tenaga walaupun berdiet (perlu makan tetapi dengan diet menu yang sihat)
  •  Menyokong proses metabolsima tubuh
  • Memberi kepuasan kepada pengguna.

Promo bulan April 2015
Harga kasih sayang sempena GST ;)
Boleh pm/ whatsapp Jiha 017 3413644